EN

Áti Depo Zrt.

Áti Depo Zrt. - Képek

ÁTI DEPO ZRT. (BAJA) - BEMUTATKOZÁS

 

Az ÁTI DEPO Zrt. bajai telephelye intermodális logisztikai szolgáltató központként működik, így lehetőség van folyami-, vasúti-, közúti áruforgalom kezelésére is. A depó Magyarország egyik legnagyobb raktárkapacitásával rendelkező logisztikai szolgáltató társaságához tartozik, amely az ingatlanfejlesztéssel és hasznosítással foglalkozó brit többségi tulajdonú Interag Holding tagja. Ennek is köszönhető, hogy az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. jelenlegi és potenciális ügyfeleinek nem csak az aktuális raktárkapacitást tudja felajánlani, hanem partnerei egyedi elképzeléseit is megvalósítja.

A budapesti központtal rendelkező társaságunk jelenleg 12 telephelyet működtet és hasznosít, melyből hat (Győr, Miskolc, Pécs, Szabadbattyán, Szajol, Szigetszentmiklós) telephely főleg a hagyományos darabárus tárolás területén nyújt szolgáltatást, hat (Békéscsaba, Gyöngyös, Kecskemét, Mátészalka, Mezőkovácsháza, Szabadbattyán) a gabonalogisztika területén, míg Baja a második legnagyobb kikötő országos szinten, közúti és vasúti összeköttetéssel, mind hagyományos, mind pedig gabonalogisztikai vonalon nyújt szolgáltatást.


Az ÁTI DEPO bajai objektuma közúton az 51. számú főútvonalról, vagy az 55. számú főútról közelíthető meg. Vízi útvonalon a Duna 1480. folyamkilométernél található, s így a komplex logisztikai szolgáltatás részeként kikötői szolgáltatásokat is nyújt, melynek keretében akár egyszerre négy hajót is ki tud szolgálni. A bajai telephely kikötőjének nagy előnye, hogy a folyami ki- illetve berakodás megkönnyítésére híd- és portáldaru áll rendelkezésre. A telep nagy tömegű ömlesztett áru (pl. szójadara, búza, árpa, kukorica) forgalmat bonyolít le, amit 33.500 tonnás siló is támogat. A síktároló kapacitás 10.000 m2.

Célunk és feladatunk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés, a folyamatok áttekintését követően teljes körű megoldás „all in one” biztosítása ügyfeleink részére.

Minőségügyi rendszerünk figyelembe veszi az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeit.

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. a logisztikai megoldásokon túl, partnereinek készletfinanszírozási problémáiban is tud segítséget nyújtani. 2009. január 5-től, az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. az általa üzemeltetett raktárterekbe betárolt árukra vonatkozóan, a készletfinanszírozó pénzintézetek által preferált sajáttelepi közraktárjegyeket tud partnerei rendelkezésére bocsátani.

 

Szolgáltatások: 

 • belföldi-, közvámraktározás, adóraktározás
 • disztribúciós tevékenység, nemzetközi szállítmányozás, vámügyintézés
 • konténer depózás
 • kikötői szolgáltatások:
  • Big-bag zsákok töltése és kezelése
  • Hajóból történő ki-, illetve hajóba történő berakodás
  • Vasúti kocsi rakodás
  • Csúszdás rakodás

 

Kikötő helye:

Duna bal partján az 1479 és 1480 fkm között.

Partfal hossza, ebből függőleges: 

A partfal hossza 470fm ebből függőleges 290fm. 

Terminálok száma:

2 terminál működik 3 hajóállással.

Rakodási kapacitás:

600000 tonna évente.

A bajai depó átlagos évi forgalma:

310000 tonna évente.

 

További kérdések esetén állunk szíves rendelkezésre!


Elérhetőségek:

ÁTI DEPO ZRt. Bajai Depó
6500 Baja, Szentjánosi út 12.
Tel: +36-79-323-255
Fax: +36-79-321-801
Mobil: +36-30-682-3115
E-mail: kolluti.roland@atidepo.hu
Weboldal: www.atidepo.hu